VOLG ONS OOK OP:

Anti-EU

 

proeuropaVBJ is onomwonden vóór Europa en net daarom zo hard gekant tegen deze EU. Wij passen voor een verplichte EU-eenheidsworst gedicteerd door wereldvreemde eurocraten en corrupte bankiers.

Het overgrote deel van onze nationale wetten zijn niet meer zijn dan omgezette EU-richtlijnen. Wat zijn we met onze onafhankelijkheid als we niet meer over onze eigen wetten mogen waken? Als we onze eigen grenzen niet meer kunnen bewaken? Of als we niet meer de ruimte krijgen om ons eigen economisch beleid uit te stippelen? Niets!
De EU heeft de afgelopen jaren, met de goedkeuring van de traditionele partijen, inclusief de N-VA, alsmaar meer bevoegdheden naar zich toegetrokken. Zo ook betreffende asiel- en immigratiebeleid, maar wat is het resultaat daarvan? De immigratiestromen zijn groter dan ooit tevoren én lidstaten kunnen in de praktijk niet meer zelf beslissen wie hun grondgebied mag betreden en onder welke voorwaarden. Laat staan dat ze een antwoord hebben op de financiële crisis of de falende euro.
De Vlaams Belang Jongeren verdedigen dan ook met hart en ziel het Europa der Naties, waar soevereine staten zélf hun wetten bepalen, zélf hun monetair beleid bepalen en daardoor zélf hun toekomst in handen hebben.

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31