Publicaties2020-09-30T10:32:44+02:00

Publicaties

Rebel!

Rebel! is het driemaandelijkse magazine van de Vlaams Belang Jongeren. Naast de vaste rubrieken zoals de redactioneel van onze hoofdredacteur en de “Kijk van Marc”, blikken we ook steeds terug op de voorbije acties en activiteiten. We brengen jullie ook steeds een interview met een prominente figuur of een bekende vereniging. Daarnaast verdiepen we ons ook in diverse thema’s. U kunt ons archief raadplegen via deze link: https://www.flipsnack.com/vbjongeren/

Breuklijn

Breuklijn is hét vormingsblad van de Vlaams Belang Jongeren. Allerhande maatschappelijke thema’s worden in Breuklijn aangesneden, allen vanuit een nationalistisch oogpunt. Breuklijn heeft de intentie voorbij de dagelijkse partijpolitiek te kijken en thema’s uit te diepen. Via Breuklijn laten we verschillende mensen en opinies aan bod komen. Artikels vallen dan ook onder de verantwoordelijkheid van de auteur. Officiële standpunten van VBJ worden als dusdanig vermeld. Sinds 2012 is Frederik Vandelanoote hoofdredacteur.

Vrij Vlaanderen

Vrij Vlaanderen was sinds 1990 het nationale tijdschrift van de Vlaams Blok Jongeren. VBJ-leden kregen dit tijdschrift gratis toegestuurd en niet-VBJ-leden konden er zich ook op abonneren. De bedoeling is om tegen afzienbare tijd het volledige archief van alle nummers van Vrij Vlaanderen op deze site aan te bieden. Vrij Vlaanderen is onder Barbara Pas vervangen door enkele pagina’s in het Vlaams Belang ledenmagazine.

Blog

Go to Top