Europa

Europees Parlement

Delphine Bekaert

7de plaats Europees Parlement

Delphine Bekaert, 29 jaar oud, is afkomstig uit Kortrijk maar woonachtig in Sint-Niklaas. Ze werkt als medewerker in het federaal parlement op het domein Financiën, wat aansluit bij haar achtergrond in Finance. Daarnaast volgt ze nog een extra masteropleiding Fiscaliteit en werkt ze mee achter de schermen aan de nationale campagne voor de aankomende verkiezingen. Haar voornaamste passie is het betrekken van jongeren in de politiek. Luisteren naar hun zorgen over koopkracht, veiligheid en een strenge migratieaanpak staat
daarbij centraal. Ze gelooft sterk dat de toekomst van ons land niet mag worden overgelaten aan de systeempartijen en de elite. Als kandidaat voor het Europees Parlement wil ze ervoor zorgen dat de stem van de gewone Vlaming ook daar luider dan ooit wordt gehoord.

Robin Gouwy

11de plaats Europees Parlement

Robin Gouwy, 27 jaar oud en woonachtig in Aalst, heeft politiek als zijn grootste passie. Niet uit eigenbelang, maar vanuit een oprechte liefde en trots voor Vlaanderen. Hij gelooft in een gezonde samenleving met minimale staatsinmenging, waar politieke beslissingen samen met en in het belang van de bevolking worden genomen. Hij ziet de noodzaak tot verandering: het Vlaams Belang is voor hem de enige logische keuze voor wie echte verandering wil. Alle andere partijen zijn onderling inwisselbaar, omdat ze op hun eigen manier pleitbezorgers zijn van het globalistische model. Robin koestert zijn liefde voor Vlaanderen en wil daarom dat we het opnieuw in eigen handen nemen: Vlaanderen weer van ons!

Amber Deré

4de opvolger Europees Parlement

Amber Deré, 28 jaar oud, heeft zich recent gevestigd in het gezellige Hofstade (Aalst). Na haar stage bij VBJ vier jaar geleden, is ze gestart als medewerkster bij het Vlaams Belang. Momenteel beheert ze de webwinkel van de partij. In haar vrije tijd runt ze ook haar eigen webshop met nationalistische kleding, accessoires en gadgets. Als voormalig BSO-studente zal ze zich tijdens de campagne inzetten voor een herwaardering van het beroepsonderwijs. Ze vindt het hoog tijd dat ons beroepsonderwijs niet langer wordt gezien als de onderkant van het algemeen vormend onderwijs, maar de erkenning krijgt die het verdient.