Provincie Antwerpen

Vlaams Parlement

Kinga Pajak

7de plaats Vlaams Parlement

Kinga Pajak, 26 jaar oud en wonend in Antwerpen, kwam via de conservatieve studentenvereniging KVHV-Antwerpen in aanraking met het Vlaams Belang, waar ze als copywriter werkt. Die rol combineert haar passie voor schrijven met haar interesse in politiek. Voor echte verandering in Vlaanderen moeten we volgens Kinga afstand nemen van globalistische systeempartijen die de Vlaamse manier van leven bedreigen. Ze pleit voor een overheid die zich concentreert op haar kerntaken, een politiek gestoeld op wat de proef van de tijd heeft doorstaan, en die de burgers verder vrij laat. Kinga gelooft dat alleen op die manier Vlaanderen met trots vooruit kan kijken.

Bert Vermijlen

27ste plaats Vlaams Parlement

Cedric Cornelissen

6de opvolger Vlaams Parlement

Cedric Cornelissen, 26 jarig oud, woonachtig in Antwerpen, stelt zich kandidaat voor het Vlaams Parlement. De voornaamste pijlers van zijn visie omvatten veiligere straten, waar verloedering actief wordt bestreden, en toponderwijs dat zich richt op essentiële taken zonder afleiding door ‘woke’ idealen. Als psycholoog van opleiding begrijpt hij de vele uitdagingen waarmee de Vlaamse gemeenschap dagelijks wordt geconfronteerd. Hij belooft op te komen voor een betere toekomst voor de eigen bevolking.

Kamer

Yana De Vrij

16de plaats Kamer

Enzo Van Goethem

11de opvolger Kamer

Enzo Van Goethem, 25 jaar oud en akomstig uit Duffel, is actief als VBJ-afgevaardigde in de regioraad Mechelen-Lier. Als webdesigner hecht hij veel belang aan het concept van “netneutraliteit”. Dat wil niet alleen zeggen om vrij te kiezen welke websites je bezoekt, maar vooral om de huidige ongelijke behandeling op socialemediaplatformen zoals Facebook en Instagram aan te pakken. Enzo gelooft dat die platformen, zolang de wet niet overtreden wordt, geen regulering moeten opleggen over wat wel of niet gezegd mag worden. Hij kiest voor het Vlaams Belang, omdat de partij zijn waarden en standpunten het best vertegenwoordigt.