Beste jongeren

De Vlaamse Volksbeweging organiseert op vrijdag 1 maart hun jongerencongres. Dit naar aanleiding van hun VVB-jongerenmanifest dat ze al eerder gepubliceerd hebben. Onze voorzitter, Filip Brusselmans, zal samen met vertegenwoordigers van de VVB, het KVHV en de NSV! een toespraak houden over het belang van een Vlaams-nationale frontvorming naar aanleiding van de komende verkiezingen. Achteraf zal er in het Vlaams Huis nog een gratis receptie plaatsvinden, waar we tussen pot en pint nog kunnen napraten.

Praktisch:

  • Wanneer: vrijdag 1 maart
  • Waar: Antoon Van Dyckzaal in het Vlaams Parlement
  • Belangrijk: inschrijven verplicht doordat het evenement in het Vlaams Parlement zal plaatsvinden. Dit kan via het inschrijvingsformulier in volgende link: VVB-jongerencongres 2024 – Vlaamse Volksbeweging

Met Vlaamse groeten,

Vlaams Belang Jongeren