VOLG ONS OOK OP:

Wereldrecord van het “Land zonder regering”: VBJ wil België in Guinness Book of Records

Persberichten • 17 februari 2011

België heeft het wereldrecord regeringsvormen gebroken en staat na 249 dagen van eindeloze regeringsonderhandelingen nog altijd nergens. Het wereldrecord van langste regeringsformatie wordt daarmee overgenomen van Irak.

Heel wat Belgen kunnen een erkend record van het Guinness Book op hun naam schrijven. Gaande van de grootste toren van suikerklontjes, de langste wedstrijd achteruitlopen, de hoogste pannenkoekentoren, de langste witte waslijn, de langste rij muntjes van tien eurocent, het grootste wandelende muziekkorps, de meeste 100-jarigen samen in een vliegtuig tot massale handstanden en kopstanden en zelfs de langste salami.

Het apenland België zelf zou in dit rijtje bijzonder interessante records zeker niet misstaan. Vandaar dat de Vlaams Belang Jongeren (VBJ) alvast een aanvraag indienden om België met het “wereldrecord zonder regering” te laten opnemen in het Guinness Book of Records en dat voor dit land voorgoed in de geschiedenisboeken verdwijnt.

Voor de Vlaams Belang Jongeren (VBJ) is dit record het zoveelste bewijs dat het hoog tijd is om het Belgische pad te verlaten en eindelijk werk te maken van een volwaardige, onafhankelijke Vlaamse staat.

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31