VOLG ONS OOK OP:

[PM] Spectaculaire actie in de Kamer

Persberichten • 10 juli 2013

Voor de aanvang van de plenaire zitting werd in het halfrond een ballon met de boodschap “België barst” opgelaten, dit tot groot ongenoegen van Kamervoorzitter Flahaut. Het Belgisch halfrond werd onmiddellijk hermetisch afgesloten en het aanvangsuur van de zitting werd prompt met een half uur verlaat.

Door deze ballon op te laten in de Kamer Van Volksvertegenwoordigers hopen we de parlementairen kenbaar te maken dat11 juli meer is dan een gewone feestdag.Het is voor VBJ vooraleen strijddagwaarop we onze eis voor eeneigen Vlaamse staatnog eens extra willen onderlijnen.

“België Barst!”

HetBelgische model heeft afgedaan. De actualiteit toont keer op keer aan dat België op sterven na dood is. Vlaanderen moet zijn plaats opeisen in Europa en nemen waar het recht op heeft: eeneigen onafhankelijke staat. Voor de Vlaams Belang Jongeren is het dan ook klaar en duidelijk: België kan niet snel genoeg barsten.

“Monarchie rijmt niet op democratie.”

Ook de artificiële euforie rond de Belgische troonswisseling hindert ons niet in het minst.Vlaanderenheeftgeen monarchie nodigen heeft er ook nooit één nodig gehad.Monarchie rijmt immers niet op democratie. Al zeker niet als het gaat om het geslacht van Saksen-Coburg, dat er alles aan gedaan heeft om de nationale identiteit van de Vlamingen te ontkennen en zelfs te bestrijden.

Met vriendelijke groeten,

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.