VOLG ONS OOK OP:

[PM] Vlaams Belang Jongeren klagen kiezersbedrog N-VA aan met originele stunt

Persberichten • 10 oktober 2014

De Vlaams Belang Jongeren hebben gisterenavond actie gevoerd aan het ledencongres van de N-VA. Door een projectie op de gevel van de Antwerpse Lotto-arena lieten ze hun ongenoegen blijken over de woordbreuk van de N-VA.

Zowel uit het Vlaamse als het federale regeerakkoord blijkt dat de grootste Vlaamse partij en verkiezingsoverwinnaar N-VA haar verkiezingsbeloftes resoluut naar de prullenmand heeft verwezen. Over ‘confederalisme’ geen woord meer. Meer zelfs: het is vergeefs zoeken naar enig communautair luik. Maar ook sociaal-economisch gaat het regeerakkoord lijnrecht in tegen de beloften die door de N-VA werden gedaan. Denken we maar aan de verhoging van de pensioenleeftijd en de verhoging van accijnzen.

Terwijl de Vlamingen weldra meer belastingen zullen betalen en langer moeten werken, wordt er aan de geldstromen van Noord naar Zuid niet geraakt.

Tijdens het N-VA-congres wezen de Vlaams Belang Jongeren de vele bedrogen N-VA kiezers op de inconsequente en bedrieglijke houding van hun partij, door middel van een lichtprojectie op de gevel van de Antwerpse Lotto Arena.

Hierin stelden de Vlaams Belang Jongeren de retorische vraag: “Stemde u op 25 mei voor: Meer Belastingen? Langer werken? Hetzelfde België? Waalse premier?” De vraag stellen is ze beantwoorden.

Tom Van Grieken
Voorzitter Vlaams Belang Jongeren

Reccino Van Lommel
Ondervoorzitter Vlaams Belang Jongeren

Meer info: 0499 31 54 57

BzhkxrECMAEZvd-

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31