VOLG ONS OOK OP:

Goed GezinD – schrijf in!

Nieuws • 20 november 2014

Op zaterdag 6 december organiseren de Vlaams Belang Jongeren voor de vijfde maal de gezinsdag ‘Goed GezinD’. Het belooft alvast een leuke namiddag te worden waar we het jonge Vlaamse gezin centraal plaatsen met animatie voor jong en oud. Het gezin vormt de hoeksteen van de samenleving en verdient alle steun. De Vlaams Belang Jongeren willen dan ook dat Vlaanderen een actief en gezinsvriendelijk beleid voert. De jaarlijkse “Goed GezinD” moet dat pleidooi kracht bijzetten.

Een greep uit het aanbod: tussen 14 en 18 uur is er gratis kinderanimatie voorzien en krijgen de kindjes een origineel geschenk van de Sint en zijn zwarte pieten. Bovendien is iedereen van harte welkom voor een lekkere proeverij van streekbieren. Ook zal er een korte toespraak gehouden worden door Vlaams Volksvertegenwoordiger Barbara Bonte.

Deze gezinsdag gaat door in ’t Bauhuis, Slachthuisstraat 60 te Sint-Niklaas (vlakbij het station). De locatie biedt voldoende parkeergelegenheid en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Wenst u er bij te zijn? Schrijf u en uw gezin dan snel in via info@vbj.org of 02 219 27 28. Vergeet de namen en leeftijd van uw kind(eren) niet op te geven!

Wij hopen alvast u en uw kleine kapoen(en) die dag te mogen verwelkomen!

GoedGezinD2

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31