VOLG ONS OOK OP:

Augustusnacht in Evergem

Nieuws • 27 augustus 2010

VBJ Evergem heeft er weer een Augustusnacht opzitten, de derde editie intussen. Deelnemers kregen de opdracht zich te verkleden in iets dat begint met de letter ‘V’, ‘B’ of ‘J’. Een vrachtwagenchauffeur, een buikdanseres, een jonkvrouw, een verpleegster, een ballerina, … Allen passeerden ze de revue. Vanaf 20 uur was het aanschuiven geblazen voor een overheerlijke barbecue en een groentenbuffet. Een verfrissend hoornijsje sloot de maaltijd af.

Gastspreker van dienst was Barbara Pas, nationaal VBJ-voorzitter en… in blijde verwachting van een eerste kindje. De VBJ’ers uit Evergem bedankten haar dan ook met een originele attentie: een eerste babykruippakje met logo van de Vlaams Belang Jongeren.

Later op de avond was er een grote tombola met prachtige prijzen. En natuurlijk niet te vergeten: een hoofdprijs voor de best verklede persoon. Als afsluiter was er een spetterende fuif, in gang gezet door de lokale afdelingsvoorzitter en DJ van dienst Alain Speeckaert.

Een gezellige bende, goede muziek, een rookverstuiver en speciale verlichting bleken de ideale mix om de fuif te laten doorgaan tot in de vroegere uurtjes. Wie er volgend jaar wil bijzijn, kan alvast 13 augustus 2011 vrijhouden in zijn of haar agenda. Dan is het tijd voor  de 4de editie van de welgesmaakte Augustusnacht van Evergem.

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.