VOLG ONS OOK OP:

[PM] Albert, geef ons geld terug!

Persberichten • 07 juni 2013

Vlaams Belang Jongeren voeren actie aan Belgisch paleis

Vandaag rond 11u voeren de Vlaams Belang Jongeren (VBJ) actie aan het koninklijk paleis te Brussel.

De jongerenactie kadert enerzijds in de Vlaams Belang campagne “Genoeg gemolken: Geef ons geld terug” waardoor we ons – nog meer dan vroeger – profileren als de sociale volkspartij.

Anderzijds kadert het naadloos in het actuele debat rond de dotatie van het koningshuis.Het huidige debat blijft volgens VBJ steken in wat gerommel in de marge. Slechts 1/5e van dotaties wordt belast en qua timing blijft men vaag.

“Debat rond het koningshuis heeft nood aan duidelijke taal”

Het huidige debat over de monarchie is een vals debat. Er is nood aan duidelijke taal. Het Vlaams Belang dient als enige partij bij de aanvang van elke legislatuur een wetsvoorstel in om de aanvullende koninklijke dotaties helemaal op te heffen. De dotaties moeten niet omlaag maar gewoon weg. Het koningshuis moet niet worden hervormd, maar opgedoekt.

“De Vlaming is genoeg gemolken.”

VBJ deelt geldbeugeltjes uit gevuld met een pamflet in de vorm van een €500 biljet, waar ons standpunt aan voorbijgangers wordt uitgelegd. De Vlaming is genoeg gemolken. Ons belastinggeld dient niet om een franskiljonse familie uit Laken te onderhouden. Schaf die poppenkast af. Liever vandaag dan morgen.

Meer info: 0477/18.91.42

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31