VOLG ONS OOK OP:

Provinciaal coördinatoren

 

Heb jij vragen over een Vlaams Belang Jongeren werking in uw stad, dorp of gemeente? Stuur gerust een mailtje naar de provinciaal coördinator. 
Zij zijn het aanspreekpunt voor alle jongeren in hun provincie.

 

Provincie Antwerpen 

Gilles Buls 
Antwerpen@vbj.org

Ik ben Gilles Buls, 18 jaar oud, en kandidaat provinciaal coördinator voor Antwerpen. Ik studeer communicatiemanagement en ben dagelijks bezig met Vlaams Belang (Jongeren). Samen met jullie spring ik graag in de bres voor een Vlaams Vlaanderen. At your service.

 

 

 

 

 

 

Provincie Limburg 

Jorn Vanspauwen
Limburg@vbj.org 

Ik ben Jorn Vanspauwen, 21 jaar en geboren in Bilzen. Als nieuwe provinciaal coördinator van Limburg zal ik er alles aan doen om van VBJ de grootste jongerenorganisatie te maken in de sympathiekste provincie van Vlaanderen. In mijn dagelijks leven werk ik als zorgkundige.

 

 

 

 

 

 

Provincie Vlaams-Brabant 

Matthias Vertommen
Vlaams-Brabant@vbj.org 

Ik ben Matthias Vertommen en engageer mij als provinciaal coördinator van de provincie Vlaams-Brabant. Als Leuvense student lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie ben ik vaak aanwezig in het hart van onze provincie. Mijn doel is om zoveel mogelijk jongeren warm te maken voor het Vlaams-nationalisme. Want het is tijd dat onze mensen terug op de eerste plaats komen!

 

 

 

 

 

 

Provincie Oost-Vlaanderen 

Maarten Van Liedekerke 
Oost-Vlaanderen@vbj.org 

Ik ben Maarten Van Liedekerke, 16 jaar, geboren en getogen in het prachtige Herzele en ondanks mijn leeftijd al enige tijd actief bij de Vlaams Belang Jongeren. In het team van Filip ben ik de provinciaal coördinator in Oost-Vlaanderen.

 

 

 

 

 

 

 

Provincie West-Vlaanderen 

Tom Lamont
West-Vlaanderen@vbj.org 

Ik ben Tom Lamont, 25 jaar en woon in het pittoreske Avelgem, dichtbij Waregem. De komende 2 jaar ga ik proberen de fantastische verkiezingsuitslag door te trekken in onze provinciale jongerenwerking in West-Vlaanderen. Als provinciaal coördinator ga ik mij verder engageren voor de verdere uitbouw en vorming van onze twee regionale afdelingen.

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.