VOLG ONS OOK OP:

[PM] Klimaat van angst in Vlaanderen

Persberichten • 18 februari 2015

Vlaanderen wordt sinds de aanslag op Charlie Hebdo en het oprollen van de terreurcel in Verviers om de haverklap opgeschrikt door de ene na de andere bommelding. Brussel, Dendermonde, Hamme, Aalst,… Deze valse bommeldingen, gecombineerd met verschillende concrete bedreigingen die niets aan de verbeelding overlaten uit IS-hoek, zorgen er voor dat islamitische terroristen stilaan krijgen wat ze willen: een klimaat van angst.

De reële angst die bij de bevolking leeft, wordt er ook niet op vooruit geholpen als we moeten vaststellen dat de vroegere kartelpartners en huidige coalitiepartners CD&V en N-VA vechtend over straat rollen, in plaats van daadwerkelijk stappen te ondernemen om de veiligheid van onze burgers trachten te garanderen.

Het is voor de gemiddelde Vlaming pijnlijk duidelijk geworden dat in dit land zelfs de uitvoering van de eenvoudigste beveiligingsmaatregelen resulteert in politieke spelletjes. Politieke spelletjes waarvoor het Vlaams Belang in tegenstelling tot N-VA altijd bedankt heeft. VBJ eist een daadkrachtige aanpak van terreur in plaats van wat gerommel in de marge dat weinig bijdraagt aan het veiligheidsgevoel van de Vlamingen.

Reccino Van Lommel
Nationaal voorzitter

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31