VOLG ONS OOK OP:

De Moderne Held

Nieuws • 07 januari 2013

De moderne held is de Vlaming die elke morgen vroeg opstaat om te gaan werken. Hij werkt voor de asielzoekers, voor de illegalen, voor Griekenland, voor Spanje, voor Portugal en voor Dexia. Hij werkt ook om de militaire aanwezigheid van België in Mali, Libanon, Afghanistan, Zwart-Afrika en het grootste deel van Somalië te betalen. Hij werkt, om de ontwikkeling van verre landen die ons haten te bestendigen. Voor prestigieuze, maar vooral nutteloze openbare werken. Om de “banksters” te redden, voor talloze VZW’s, voor de ganse wereld die in Brussel komt betogen, voor de Europese functionarissen die hier zelfs geen belastingen betalen, voor al zij die ons sociaal vangnet misbruiken, voor de corrupte politici die miljoenen verduisteren, voor ambassades in alle uithoeken van de wereld en vaak om de door grootheidswaanzin ingegeven projecten van regimetrouwe gekken te realiseren. Hij werkt ook om de gigantische integratieflop te blijven behouden, om gevangenissen te onderhouden waar 1/3 van de gedetineerden niet eens over de Belgische nationaliteit beschikt, voor een spilzieke koninklijke familie,…

Wat krijgt de brave, hardwerkende burger daar voor terug?

Een staat die zelfs veiligheid, een basisrecht, niet kan garanderen. Niet op straat in onze gemeentes, niet op het openbaar vervoer en zelfs niet in scholen. Over die scholen gesproken, al jaren zakt het niveau van ons onderwijs. Onze straten liggen er verloederd en vaak ronduit vuil bij. Onze belastingen swingen de pan uit en behoren tot de hoogste van de wereld. Een koopkracht die veel te laag ligt. Een chaotische, bureaucratische moloch van een overheid. Ons wegennet is er op veel plaatsen zo erbarmelijk aan toe, dat het zelfs een Afrikaanse bananenrepubliek onwaardig is. Een opgelegde multiculturele droomsamenleving, die voor zij die er dagelijks in vertoeven eerder een nachtmerrie blijkt. Een systematische beperking van onze vrijheden: de vrijheid van meningsuiting, de vrijheid om te roken waar men wil, de vrijheid om aan een normale snelheid te rijden… We genieten ook van een van de beste sociale zekerheidssytemen van de wereld, dus vertelt men ons jaarlijks wel eens dat die in gevaar is. Voornamelijk het pensioenstelsel zou in gevaar zijn.

Wij zijn helden!

Het is waar dat wij van een relatief hoog beschavingspeil en een hoge levenskwaliteit kunnen genieten, maar dat is vooral aan onszelf te danken en niet aan Vadertje Staat. Men vraagt zich af hoe het komt dat de gemiddelde levensstandaard in dit land alsmaar zakt en hoe het komt dat sommige mensen het alsmaar moeilijker hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Het volstaat om de voorgaande alinea’s nog eens te herlezen om een verklaring te zien.

Op een dag zullen de helden van vandaag, zij die dag in dag uit opstaan om te gaan werken om “ces folies” te helpen realiseren, er genoeg van hebben. De uitgemolken middenstand in dit land zal wakker worden en zijn ongenoegen uiten. Er zal een moment komen dat onze overheid van leerling-tovenaars, gestuurd door de economische crisis, de brave burger zal trachten te forceren om nog meer en langer te werken, nog meer belastingen te betalen en er nog minder voor zal terugkrijgen. Die burger heeft er nu al de buik van vol, dus op een dag zal de bom toch eens moeten barsten.

De generositeit met andermans geld (lees: uw en mijn geld) heeft grenzen. De Di Rupos, Dehaenes, Onckelinkxen, Milquets, Letermes en al de rest moeten beseffen dat het genoeg geweest is. De werkgevers en werknemers van dit land willen de erkenning krijgen die zij verdienen. Ze zijn immers de motor van dit land, een geen ordinaire melkkoe voor een systeem dat er enkel en alleen toe dient om incompetente, cynische politieke parasieten en maffiose banken boven water te houden.

Het is nog niet te laat, maar het is hoog tijd dat we weer met beide voeten op de grond staan, weg uit de droomwereld van het sociologisch, multicultureel en pseudo-humanistisch gebazel.

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

Er zijn momenteel geen toekomstige events.