De Vlaams Belang Jongeren organiseren op 3, 4 en 5 februari 2023 een Winteracademie te Leuven. De Winteracademie is een driedaagse waar we het vooral over het modern feminisme gaan hebben. Een interessant en leerrijk onderwerp dat erg actueel is. Ook word je op het algemeen politiek vlak bijgeschoold. Je krijgt dan ook de kans om met onze sprekers en aanwezige parlementsleden/medewerkers in gesprek te gaan.

Geïnteresseerden verblijven twee nachten in het Park-inn by Radisson hotel met de mogelijkheid om alleen te slapen of een kamer te delen.

Op vrijdagavond 3 februari 2023 worden alle geselecteerde kandidaten onthaald met een feestelijke cocktailreceptie.

Het dagschema van deze driedaagse zal binnenkort te raadplegen zijn.

Alle info en inschrijven kan via: https://winteracademie.org

Tot dan!