Voorzitterscongres “Op jonge kracht”

Nieuwsbericht • 30 januari 2020

VoorzitterscongresBeste VBJ’er,

Het tweejaarlijkse congres van Vlaams Belang Jongeren gaat door op zaterdag 7 maart 2020 onder het thema “Op jonge kracht”. Het is immers op jonge kracht dat het Vlaams Belang haar vorige verkiezingsoverwinningen behaalde, dat het haar volgende overwinningen zal behalen en dat het Vlaanderen opnieuw groot en vrij zal maken!

Op dit congres zal een vernieuwde Raad van Bestuur ter goedkeuring worden voorgelegd aan de VBJ-leden die minstens één jaar lid zijn. Natuurlijk is ieder lid van de Vlaams Belang Jongeren op deze gelegenheid van harte welkom. Het congres gaat door op 7 maart van 14u00 tot 18u00 in Club Lima, Rijnkaai 2 te Antwerpen. U kan zich tot 1 maart inschrijven. Toegang tot het congres is uiteraard kosteloos.

Met Vlaams-nationale groeten,

Bart Claes
Voorzitter VBJ