Vernieuwing VBJ-bestuur

Nieuwsbericht • 8 januari 2020

Vernieuwing bestuurBeste VBJ’er,

In het voorjaar organiseren de Vlaams Belang Jongeren hun tweejaarlijkse congres. Op dit congres zal een vernieuwde Raad van Bestuur ter goedkeuring worden voorgelegd aan alle VBJ-leden. Ieder lid van de Vlaams Belang Jongeren is op deze gelegenheid van harte welkom. Precieze informatie over datum en locatie volgen nog – maar u kan zich al wel kandidaat stellen om deel uit te maken van de nieuwe bestuursploeg.

Wie zich kandidaat wil stellen voor een functie binnen de Raad van Bestuur en/of als voorzitter, kan dat t.e.m. zondag 19 januari. Gelieve je kandidatuur te motiveren en te richten aan huidig voorzitter Bart Claes via [email protected].

Twijfel je of je wel voor een functie in aanmerking komt? Dat is nergens voor nodig! De Vlaams Belang Jongeren zijn blij met iedereen die zich voor onze vereniging wil inzetten, we vinden ongetwijfeld een plek waar je jezelf nuttig kan maken!

Bekijk hier alle functies:

2020-Bestuurscongres-functieprofielen

Met Vlaams-nationale groeten,

Bart Claes
Afscheidnemend VBJ-Voorzitter