VOLG ONS OOK OP:

standpunt3

 

“Ik heb vertrouwen in wat
de media me vertellen.”

De media in ons land zijn niet langer bezig met journalistiek of het brengen van feiten. Alle kranten en tv-zenders zijn eigendom van slechts twee grote bedrijven die alle verslaggeving dirigeren. De media zijn een volledig politieke propagandamachine geworden die alles wat niet in hun kraam past zullen bestrijden. Iedereen die namelijk hun ideeën in twijfel trekt wordt gebrandmerkt als een xenofoob, racist, seksist of andere “-ist”.

De voorbeelden zijn legio: een enorm bevooroordeelde Pano-reportage over “Schild & Vrienden”, journalisten die het Vlaams Belang ‘labbekakken’ noemen en als er dan eens kritische journalisten zijn die een boek schrijven over het gegraai van de sossen worden dezen ontslagen.

En dit stopt niet enkel bij de nieuwsverslaggeving. Hoeveel Vlaams Belang’ers heb jij al weten deelnemen aan entertainmentprogramma’s zoals de “Slimste Mens” of “Van Gils & Gasten”? Ook daar worden onze mensen volledig geweerd. 

Voor elke wakkere burger is het duidelijk dat de traditionele media de mensen een vertekend beeld van de waarheid willen voorschotelen.

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31