VOLG ONS OOK OP:

Zomeruniversiteit 2012

Nieuws • 24 mei 2012

Jonge kaderleden vormen blijft een van de basisopdrachten van VBJ. Daarom organiseren we regelmatig gespreksavonden, vormingssessies, een winteracademie… Maar het neusje van de zalm is en blijft onze jaarlijkse zomeruniversiteit. Dit is de belangrijkste vormingsactiviteit voor VBJ en voor jou. Bovendien een unieke gelegenheid om niet alleen je theoretische en praktische politieke kennis bij te schaven, maar ook om persoonlijk kennis te maken met de Vlaams Belang-kopstukken.

Dit jaar komen in Bretagne (Frankrijk) verscheidene nationale mandatarissen en vele anderen hun kennis en ervaring delen met de jonge kaders van VBJ. Op de zomeruniversiteit wordt er niet enkel gestudeerd, er zijn ook sport- en ontspanningsactiviteiten en toeristische uitstappen in de streek.

Wie er wil bijzijn, kan dat door het juiste bedrag te storten op het rekeningnummer BE 16 7512 0169 5574 (BIC AXAB BE22) met duidelijke vermelding “Zomeruniversiteit 2012”, naam, voornaam en adres. Werkenden betalen € 295; werkzoekenden en studenten slechts € 245.

Voor meer info, bezoek de webstek http://zomeruniversiteit.vbj.org/ of neem contact met ons op via info@vbj.org of 02/219 27 28. Zorg dat je er bij bent!

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31