VOLG ONS OOK OP:

Zomeruniversiteit ’11 in Kroatië

Nieuws • 11 februari 2011

De Vlaams Belang Jongeren bereiden zich volop voor op dé activiteit van het jaar: de Zomeruniversiteit. Vorig jaar trok VBJ naar het symbolische Voeren; dit jaar zoeken we opnieuw verdere oorden op en gaan we naar het bloedmooie Kroatië!

Naar aloude gewoonte isde Zomeruniversiteit een uitermate boeiende en leerrijke vormingsweek met enkele praktische en theoretische sessies. Bovendien kan je kennismaken met andere VBJ’ers en enkele nationale partijkopstukken. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning en verkenning van deze adembenemende streek.

De Zomeruniversiteit gaat door van donderdag 21 t.e.m. dinsdag 26 juli. Studenten en werkzoekenden betalen 245 euro; werkenden 295 euro. Alle verplaatsingen, maaltijden, excursies en overnachtingen zijn in deze prijs inbegrepen! Inschrijven kan door het juiste bedrag te storten op het rekeningnummer 751-2016955-74 met vermelding ‘Zomeruniversiteit Kroatië’, naam en voornaam.

OPGELET: De verplaatsing gebeurt per vliegtuig, waardoor de inschrijvingsperiode en het aantal plaatsen beperkt is. Wil je er ook graag bijzijn, wacht dan niet te lang en schrijf spoedig in!

Meer informatie is te verkrijgen via het nationaal secretariaat van VBJ, op het nummer 02/219 27 28 of via info@vbj.org.

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31