VOLG ONS OOK OP:

Zevende nummer Rebel! verschenen

Nieuws • 01 juni 2015

De redactie van Rebel! heeft de afgelopen dagen en weken weer hard gewerkt om een prachtig nummer in elkaar te steken. Het zevende nummer wordt jullie vandaag digitaal al voorgesteld en zal zeer binnenkort in de bus van al onze leden vallen.

Het vorige nummer stond volledig in het teken van de hereniging van de Nederlanden, vandaag 200 jaar geleden. In deze editie krijgt u het vervolg van deze hereniging. Daarnaast kan u natuurlijk ook weer de vaste rubrieken lezen.

Onze hoofdredacteur heeft het over een missie voor al onze sympathisanten en in Reccino Recht(s)uit gaat onze voorzitter ad-interim dieper in op een mogelijke nieuwe financiële en economische crisis. Daarnaast vindt u een aantal verslagen van de afgelopen activiteiten waaronder de “Dag van de militant” en paasactie “Paasei of windei?”. U kan ook een uitgebreid interview met de artistieke duizendpoot Jef Elbers terugvinden in deze welgevulde editie. Naar goede gewoonte verdiept Marc Joris in “De kijk van Marc” zich in een zeer interessant onderwerp. Deze keer heeft hij het over “De Totalitaire Verleiding”. Gui Van Gorp wil jullie dan weer wat bijbrengen over de Vlaamse collaboratie in de Tweede Wereldoorlog.

We hebben naast de bekendmaking van de winnaar van onze cartoonwedstrijd ook een nieuwe wedstrijd in het verschiet. Bezorg ons een vakantiefoto waarop je laat zien dat je ook in het buitenland een fiere Vlaming bent en maak kans op een Bongo-bon! Grijp dus je kans en stuur je foto naar info@vbj.org. De fierste Vlaming wordt beloond met een Bongo-bon en zijn/haar inzending verschijnt in de volgende editie van Rebel!

U kan via volgende link de digitale versie van ons zesde nummer lezen: Rebel! #07

Wenst u de volgende nummers van “Rebel!” thuis in uw bus te ontvangen? Aarzel dan zeker niet langer en sluit aan bij de Vlaams Belang Jongeren: Ik wil lid worden van VBJ

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.