VOLG ONS OOK OP:

Winteracademie

Nieuws • 07 februari 2012

De Winteracademie 2012 gaat dit jaar door in Antwerpen op zaterdag 24 maart en zondag 25 maart. Centraal thema is “Europa in crisis”.

Op het programma staan interessante sprekers zoals Philip Claeys (Europees parlementslid), Gerolf Annemans (fractievoorzitter in de Kamer van Volksvertegenwoordigers), Sam van Rooy (voormalig medewerker Geert Wilders) en Erik Van Goor (rechts-conservatief auteur uit Nederland). Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning en is er een stadswandeling onder leiding van cultuurwetenschapper Jan Huijbrechts.

Alle leden tussen 15 en 35 jaar zijn welkom! Inschrijven kan door het juiste bedrag te storten op het rekeningnummer BE16 7512-0169 5574 met vermelding ‘Winteracademie’, naam + voornaam. Studenten of werkzoekenden betalen 45 euro; werkenden 55 euro. De overnachting, maaltijden en activiteiten zijn in deze prijs inbegrepen.

De deelnemers van de Winteracademie sluiten zondagmiddag aan voor het Lentecongres. Schrijf tijdig in, want het aantal plaatsen is beperkt!

http://winteracademie.vbj.org/index.htm

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31