VOLG ONS OOK OP:

Winteracademie ‘asiel & migratie’

Nieuws • 25 januari 2011

Voor het tweede jaar op rij is in dit land het regularisatierecord verbroken. Terwijl onze noorderburen intussen wel begrepen hebben dat de welvaart- en verzorgingsstaat die wij kennen niet te rijmen valt met een beleid van open grenzen en zij kordate maatregelen nemen om het tij te keren, staan in België de sluizen nog altijd wijd open voor immigranten en asielzoekers. De situatie is onhoudbaar, niet in het minst financieel.

Op de traditionele Winteracademie (van 18 t.e.m. 20 februari) verdiepen de Vlaams Belang Jongeren zich dit jaar in de actualiteit rond asiel en migratie. Na de succesvolle editie vorig jaar in het Waasland rond het thema “Media” belooft het ook dit jaar een boeiend en leerrijk vormingsweekeinde te worden.

Alle leden tussen 15 en 36 jaar zijn welkom. Inschrijven kan door het juiste bedrag te storten op het rekeningnummer 751-2016955-74 met vermelding ‘Winteracademie’, naam + voornaam. Studenten of werkzoekenden betalen 45 euro; werkenden 55 euro. Alle overnachtingen, maaltijden en activiteiten zijn in deze prijs inbegrepen.

Schrijf nu in, want het aantal plaatsen is beperkt!

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31