VOLG ONS OOK OP:

Vijfde nummer Rebel! verschenen

Nieuws • 11 december 2014

Eind vorige week viel het goed gevulde vijfde nummer van “Rebel!”, het ledenmagazine van de Vlaams Belang Jongeren, in de brievenbussen. Dit vijfde nummer is een speciaal nummer geworden, want de aanstelling van Tom Van Grieken als nationaal voorzitter had ook zijn invloed op onze werking. Tom’s Rechtse werd in dit nummer vervangen door Reccino Recht(s)uit én we laten Tom aan het woord over heden, verleden én toekomst van onze partij.

We staan daarnaast ook stil bij de herdenking van de eerste Wereldoorlog, die zo’n 100 jaar geleden uitbarstte. Ook laten we nieuwbakken parlementslid Barbara Bonte aan het woord over de Vlaamse regering.

Natuurlijk kunnen we zoals steeds rekenen op enkele vaste rubrieken zoals “De kijk van Marc”, de samenvatting van de afgelopen activiteiten en zoals steeds zetten we een nationalistisch figuur in de kijker. In deze vijfde “Rebel!” bekijken we de carrière van oud-voorzitter Gerolf Annemans.
In tegenstelling tot de vorige edities, waarin we op bezoek gingen bij onze bevriende buitenlandse jongerenorganisaties, blijven we in deze “Rebel!” in Vlaanderen en laten we Michael Discart, jongerenvoorzitter van de Vlaamse Volksbeweging aan het woord. Tot slot hebben we nog een fotoverslag, waarin onze lezers kunnen meegenieten van onze “Brusseldag”.

U kan via volgende link de digitale versie van ons vijfde nummer lezen: http://www.flipsnack.com/vbjongeren/rebel-05.html
Wenst u de volgende nummers van “Rebel!” thuis in uw bus te ontvangen? Aarzel dan zeker niet langer en sluit aan bij de Vlaams Belang Jongeren!

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31