VOLG ONS OOK OP:

Vierde nummer Rebel! verschenen

Nieuws • 08 september 2014

Eind vorige week viel het vierde nummer van “Rebel!”, het magazine van de Vlaams Belang Jongeren, in de brievenbussen. Naast een aantal vaste rubrieken zoals “Toms rechtse”, “De kijk van Marc” en een overzicht van onze afgelopen activiteiten, zetten we telkens ook een nationalistische figuur in de kijker. Voor het vierde nummer werd dit Pim Fortuyn. In iedere “Rebel!” besteden we ook aandacht aan een bevriende, al dan niet buitenlandse, organisatie. Deze keer gingen we langs bij MGP, de jongerenorganisatie van de Padaanse partij Lega Nord. U kan tevens een fotoverslag vinden van onze nationale VBJ-zomeruniversiteit in Ierland. In dit nummer worden ook de 4 jonge leeuwen die dit jaar werden verkozen aan u voorgesteld. Zoals u kan zien is alweer een nummer vol interessante lectuur!
U kan via volgende link de digitale versie van ons vierde nummer lezen: http://www.flipsnack.com/vbjongeren/rebel-04.html
Wenst u de volgende nummers van “Rebel!” thuis in uw bus te ontvangen? Aarzel dan zeker niet langer en sluit aan bij de Vlaams Belang Jongeren!

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31