VOLG ONS OOK OP:

VBJ voert actie aan Belgische ambassades in het buitenland

Persberichten • 20 juli 2012

21 juli: internationale actie voor Vlaamse onafhankelijkheidNaar aanleiding van de nationale feestdag van België (21 juli) voeren de jongeren van het Vlaams Belang actie aan Belgische ambassades en consulaten in Europa en de Verenigde Staten. Het initiatief wil de Vlaamse strijd voor onafhankelijkheid ook internationaal onder de aandacht brengen. Een beeldverslag vindt u op http://youtu.be/49fPWjI3Iy8 Enkele foto’s (vrij van rechten) vindt u in bijlage. (http://wtrns.fr/YvyQJdr1_9Pbl0)

“Vlaanderen moet zich voorbereiden op de onafhankelijkheid”

De roep naar een onafhankelijk Vlaanderen wordt met de dag groter. Meer dan 40 procent van de Vlamingen koos bij de vorige verkiezingen voor een politieke partij die het voortbestaan van de Belgische staat ongedaan wil maken, een aandeel dat overigens blijft groeien. De onvoorwaardelijke splitsing van België ligt dus binnen handbereik.

“Geen staatshervorming maar staatsvorming”

Zowat in elk dossier is het water tussen Vlamingen en Walen te diep of moet er eindeloos onderhandeld worden. VBJ wil geen staatshervormingen meer, maar staatsvorming. Vlaanderen moet de definitieve boedelscheiding voorbereiden. Gedaan met geven en toegeven, Vlaanderen onafhankelijk!

 “Er is meer nodig om België bijeen te houden dan chocolade, frieten of bier.”

In Duitsland, Spanje, Nederland, Estland, Oostenrijk, Zweden, Frankrijk, en de VS hebben VBJ’ers en buitenlandse sympathisanten postgevat aan de aan de Belgische ambassades en consulaten. Deze internationale actie moet de Vlaamse strijd voor onafhankelijkheid wereldwijd laten weerklinken. Hoog tijd dat de Vlamingen hun lot in eigen handen nemen en de Vlaamse onafhankelijkheid uitroepen. België barst!

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.