VOLG ONS OOK OP:

Tom Van Grieken krijgt steun van de partijraad

Nieuws • 20 september 2014

Na de verkiezingen liet Gerolf Annemans weten de fakkel te willen doorgeven aan de nieuwe generatie Vlaams Belangers. Tom Van Grieken, huidig VBJ-voorzitter, gaf begin deze maand aan deze zware taak op zijn schouders te willen nemen. Deze morgen kreeg hij de partijraad van het Vlaams Belang overtuigend achter zich. Niet minder dan 86 procent van de partijraadsleden gaven hem zijn of haar vertrouwen.
Tom’s beslissing om zich kandidaat te stellen ging niet over een nacht ijs. Hij is zich bewust van de zware verantwoordelijkheid die hem nu toekomt. Hij zou het echter niet gedaan hebben moest hij er niet rotsvast van overtuigd zijn dat er voor onze partij nog een belangrijke rol te spelen is in het Vlaamse politieke landschap. Met zijn woorden: “Net zoals de actualiteit elke dag opnieuw de juistheid van ons programma aantoont, bewijst de politiek zoals die in dit land wordt bedreven, het nut en de noodzaak van een principiële Vlaams-nationale programmapartij.” Tom zal voor het voorzitterscongres het land rondtrekken om daar alle leden, militanten en kaders van de partij zijn toekomstvisie uit de doeken te doen.
De Vlaams Belang Jongeren zijn bijzonder trots dat hun voorzitter deze zware taak op zich wil nemen en hopen dan ook dat de leden op het voorzitterscongres van 19 oktober duidelijk hun steun voor hem zullen uitspreken. De onze heeft hij alvast!

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31