VOLG ONS OOK OP:

Tiende nummer van Rebel!

Nieuws • 04 januari 2016

Het 10de nummer van Rebel! viel inmiddels ook in de brievenbussen – de digitale nummer kan dan ook niet uitblijven.

Deze editie is alvast de laatste van de huidige bestuursploeg. In zijn Recht(s)uit blikte voorzitter Reccino Van Lommel terug op de afgelopen legislatuur en bedankte zijn bestuursploeg. In het nummer vindt u een verslag terug van het bezoek aan Straatsburg met de Vlaams Belang Jongeren, de ontmoeting met de Young European Alliance for Hope, de nieuwe VBJ-secretaris en de Goed GezinD.

Verder leest u ook een uitgebreid inhoudelijk verslag van de boekvoorstelling rond ‘Het Legerkamp der Heiligen’ die Jef Elbers en Dirk De Smedt voor ons verzorgden in Gent, evenals rond de vier ‘Recht(s) door Vlaanderen’-sessies rond economie en monetair beleid, defensie en geopolitiek, energie en ecologie en mediabeleid. De kijk van Marc ging dan weer in op de juridische illusie die politici en journalisten verhindert om de harde realiteit van de terreur onder ogen te zien.

Via volgende link kan u de digitale versie van ons negende nummer lezen: Rebel! #10

Wenst u de volgende nummers van “Rebel!” thuis in uw bus te ontvangen? Aarzel dan zeker niet langer en sluit aan bij de Vlaams Belang Jongeren: Ik wil lid worden van VBJ

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31