VOLG ONS OOK OP:

Rebel! #6 verschenen

Nieuws • 04 maart 2015

Deze week belandde de zesde editie van Rebel! in de bus van onze leden, maar ook nu kunnen onze sympathisanten ons magazine online lezen.

Het werkjaar 2015 staat voor de redactie van Rebel! in het teken van de hereniging van de Nederlanden, vandaag 200 jaar geleden. Daarnaast kan u natuurlijk ook weer de vaste rubrieken lezen.

Onze hoofdredacteur stelt u het nieuwe werkingsjaar van VBJ voor en in Reccino Recht(s)uit heeft onze voorzitter ad-interim het over onze partij als avant-garde. Daarnaast vindt u een aantal verslagen van de afgelopen activiteiten, alsook 2 fotoreportages van de Goed gezin(D)dag en de nieuwjaarsreceptie terug. Naar goede gewoonte stellen we ook een bevriende nationalistische vereniging voor. Deze keer is dat het Vlaams en Neutraal Ziekenfonds (VNZ), o.l.v. algemeen directeur Jürgen Constandt. “De kijk van Marc” gaat dan weer dieper in op de gebeurtenissen in Parijs en Kopenhagen.

Daarnaast kondigen we ook een cartoonwedstrijd aan. Heb je een leuk idee waarmee je aan de slag kan om een politiek incorrecte cartoon te tekenen? Grijp dan je kans en stuur je inzending naar info@vbj.org. De beste tekening wordt beloond met een Bongo-bon en zijn/haar cartoon verschijnt in de volgende editie van Rebel!

U kan via volgende link de digitale versie van ons zesde nummer lezen: http://www.flipsnack.com/vbjongeren/rebel-06.html

Wenst u de volgende nummers van “Rebel!” thuis in uw bus te ontvangen? Aarzel dan zeker niet langer en sluit aan bij de Vlaams Belang Jongeren!

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31