VOLG ONS OOK OP:

[PM] Onafhankelijkheid uit de frigo halen!

Persberichten • 13 april 2016

Na de verkiezingen van 2014, borg de N-VA haar communautaire programma volledig op. ‘Regeren zonder de PS, dat is prioritair, zo gaan we een beter beleid krijgen!’ zo klonk het. De realiteit bewijst echter het tegendeel. Ook zonder PS krijgt de regering geen sluitende begroting in elkaar. Ook zonder PS stapelen de fouten in justitie zich op, met de wraakroepende aanslagen van vorige maand als tragisch gevolg.

Voor de Vlaams Belang Jongeren bewijst dit niets meer of minder dan datgene wat we ook voor de verkiezingen wisten: België kan niet werken. De N-VA lijkt echter vastbesloten om de Vlaming nog maar eens in dezelfde val te lokken: onder leiding van ex-fractieleider Hendrik Vuye wordt de halfbakken oplossing van het confederalisme terug heropgewarmd.

Na veel gepraat en gepalaver, stelde Vuye vandaag “De maat van de monarchie” voor, een eerste boek met zijn conclusies. Als VBJ zijn we niet overtuigd: de enige oplossing voor België, is de ordelijke opdeling.

Dat is dan ook de boodschap die op de boekvoorstelling van Vuye lieten horen door middel van ludieke bladwijzers, die we onder de aanwezige pers en geïnteresseerden verdeelden.

De N-VA’ers, vroeger nochtans zelf niet verveeld om een ludieke actie, namen het minder sportief op en lieten ons door de security verwijderen.

Foto webstek

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31