VOLG ONS OOK OP:

[PM] Geef ons (onze) veiligheid (terug)!

Persberichten • 05 oktober 2016

Deze namiddag, 05/10/2016, vernamen wij met grote woede en verontwaardiging het neersteken van twee agenten door een “allochtone Belg”, zoals men dat dan heet. Volgens verschillende mediakanalen zou het om een ex-militair gaan die banden had met Syriëstrijders. We zien nog maar eens het bewijs dat wij niet weten wat er onderhuids allemaal leeft in onze grootsteden. Nog maar eens het bewijs dat er op dit moment een politiek beleid gevoerd wordt van “veel geblaat, maar weinig wol”.

Daarom deze eis van ons, de Vlaams Belang Jongeren, maar ook een eis van iedereen die het zat is:

Geef ons (onze) veiligheid (terug)!

Aan de beleidsmakers

Beleidsmakers, het is uw plicht om onze bevolking te beschermen. Onze politiediensten maken daar ook deel van uit. Het is uw plicht om onze mensen veiligheid te bieden. Op dit moment bakt u daar niets van.

U voert op dit moment een politiek van loze woorden, zoals eerder aangehaald. Er wordt veel beslist en onderhandeld, maar van al uw dossiertjes en beslissingen komt niets in huis. Zelfs de politie bekritiseerd uw beleid, getuige de verklaringen in het programma ‘Niveau 4’! Welk signaal geeft dat naar de burger toe? Van de screenings die aangekondigd zijn komt niets in huis. Het plan om Molenbeek “op te kuisen” is ook een loze belofte… Hoe lang nog laat u allochtone criminelen in ons land verblijven? Onze gevangenissen zitten vol allochtone criminelen, voor die mensen is maar één oplossing: Remigratie!

Terwijl wij onze veiligheid en vrijheid beetje bij beetje prijsgeven, blijft u maar verder doen, als een beschadigde trein die zwakjes verder puft. Ondertussen moet uw bevolking het maar slikken. Weet u welke angsten jonge meisjes, maar ook oudere vrouwen, moeten doorstaan als ze ’s avonds door één van onze grootsteden wandelen? Weet u dat diezelfde grootsteden niet meer in onze handen zijn, maar in de handen van vreemdelingenbendes? Dat weet u niet. Wij weten het wel! De Vlaams Belang Jongeren zijn van een generatie die niets anders kent,- en die het woord “grootstad” meteen associëren met allerlei onfrisse praktijken.

Graag willen wij dan ook nog één goede raad meegeven:

“Acta non verba”. Geen woorden, maar daden!

Aan de bevolking

Burgers van ons prachtige Vlaanderen. Wanhoop niet! Ooit komen er betere tijden, maar dan moeten we er zelf iets aan doen. Het probleem lost zich niet vanzelf op: Ook voor ons geen woorden, maar daden. Een goede raad voor u: Word weerbaar. Sluit uzelf vandaag nog aan bij de Vlaams Belang Jongeren of bij Vlaams Belang. Samen lossen wij het probleem op! Heel wat van onze jongeren kennen de problemen en worden er dagelijks zwaar mee geconfronteerd.

Verenig u en laat u niet doen! U bent de bevolking en u beslist waar dit land heen gaat bij de volgende verkiezingen! Willen we naar een veilig en welvarend Vlaanderen dat goed is voor zijn bevolking of willen wij naar een Vlaanderen waar u de multiculturele hel nog zwaarder gaat voelen? Aan u de keuze…

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31