VOLG ONS OOK OP:

[PM] Geef het zuiden een kans…

Geen categorie • 01 april 2014

Iedere dag worden Waalse politici geconfronteerd met negatieve Vlaamse commentaren. Al te vaak worden ze afgeschilderd als profiterend, lui en arrogant. Maar is dat wel terecht?

“Verkeerd beeld van Waalse politici”
Dag in dag uit rechtvaardige Vlaamse eisen afweren en democratisch parlementair werk stilleggen met alarmbelprocedures. Consequent wanbeleid voeren en jaarlijks 16 miljard euro Vlaams belastinggeld broederlijk stelen. Dit zijn slechts enkele van de vele taken die de Franstalige politici op zich moeten nemen. Veel tijd voor vrije tijd blijft er voor hen niet over. Het verbaast ons dat er zo weinig Franstalige politici oververmoeid of gestresseerd zijn.

“Geef het zuiden een kans!”
Wordt het niet eens tijd dat we hen deze zware taken ontnemen en hen zo de kans geven om te focussen op de meer prangende zaken zoals sociaaleconomisch herstel? Wordt het niet eens tijd dat wij onze zuiderburen de kansen geven die ze verdienen?

De Vlaams Belang Jongeren zijn alvast overtuigd van wel. Om hen een hart onder de riem te steken, zeggen wij dan ook oprecht en goedbedoeld: “Geef het Zuiden een kans: Wallonië onafhankelijk!”

Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een affiche (zie bijlage) laten maken. De gelegenheidsaffiche kan enkel vandaag via www.broederlijkstelen.be besteld worden.

Tom VAN GRIEKEN
voorzitter Vlaams Belang Jongeren
tom.vangrieken@vbj.org
0477/18.91.42

1-april-klein

DISCLAIMER:
“De voorbeelden en illustraties gebruikt in deze uitgave zijn fictief en enige gelijkenis met bestaande personen, bedrijven of organisaties berust op louter toeval.”

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31