VOLG ONS OOK OP:

Nieuw VBJ-blad: Rebel!

Nieuws • 18 november 2013

Dit weekend viel voor het eerst het nieuwe magazine van de Vlaams Belang Jongeren in de brievenbussen. Het toepasselijk genaamde “Rebel!” zal vier maal per jaar verschijnen en naar alle Vlaams Belang leden gestuurd worden. Op die manier zullen niet enkel de jonge leden van het Vlaams Belang op de hoogte gehouden worden van het reilen en zeilen van VBJ, maar ook de iets minder jonge leden zullen kunnen lezen wat de jongeren de afgelopen maanden zoal hebben uitgestoken.

Naast een aantal vaste de rubrieken zoals “Toms rechtse” , zetten we telkens ook een nationalistische figuur in de kijker. Voor het eerste nummer viel die eer te beurt aan partijstichter Karel Dillen. In iedere “Rebel!” besteden we ook aandacht aan een bevriende, al dan niet buitenlandse, organisatie. Deze keer gingen we langs bij SDU, de jongerenorganisatie van de Zweedse Democraten.

U kan via volgende link de digitale versie van ons eerste nummer lezen: http://www.flipsnack.com/vbjongeren/fdz901tz

Wenst u dit nummer telkens in de bus te ontvangen? Aarzel dan zeker niet om aan te sluiten bij de enige Vlaamse Rebelse jongerenpartij van Vlaanderen:  Vlaams Belang Jongeren!

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31