VOLG ONS OOK OP:

Negende editie van Rebel! verschenen

Nieuws • 15 december 2015

Deze maand kunnen we u het inmiddels 9de nummer van ons tijdschrift Rebel! voorstellen. Hierbij vindt u vast de digitale versie.

In zijn Recht(s)uit schrijft VBJ-voorzitter Reccino Van Lommel over de oprukkende islamterreur, die een spoor van dood en verderf achterliet in Parijs. Ook Chris Janssens neemt de moslimfanatici op de korrel en legt in de link die de systeempolitici weigeren te zien: die tussen immigratie en terrorisme.
Verder vindt u ook een kort verslag van onze acties bij het standbeeld ‘De Vreugdekreet’ in Mechelen, onze actie bij het Kortrijkse Atheneum met haar ‘kosmopolitische’ propaganda en de lancering van ons promotiefilmpje voor Zwarte Piet. Voor een interview legden we deze editie Michiel Vantongerloo, Nationaal Praeses van het Katholieke Vlaams Hoogstudentenverbond op de rooster over de mei ‘68ers aan de universiteiten, het conservatisme en de asielcrisis. Jeroen Bolckmans schreef dan weer een artikel over de massamigratie vanuit een nieuw-rechts perspectief.

In deze editie vindt u tevens een uitgebreide bespreking van onze sessies rond debattechnieken en spreken in het openbaar. Op die manier kunnen diegenen die niet op een sessie geraakten, toch enkele technieken meenemen over de kunst van het gesproken woord. Naast de bekendmaking van de winnaar van de vorige wedstrijd, volgt er meteen een nieuwe: wie een leuke VBJ-campagne bedenkt, met beeld en slogan, kan een Bongo-bon winnen. Inzendingen zijn welkom op info@vbj.org.

Via volgende link kan u de digitale versie van ons negende nummer lezen: Rebel! #09

Wenst u de volgende nummers van “Rebel!” thuis in uw bus te ontvangen? Aarzel dan zeker niet langer en sluit aan bij de Vlaams Belang Jongeren: Ik wil lid worden van VBJ

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31