VOLG ONS OOK OP:

Nacht van de Militant te Gent

Nieuws • 10 oktober 2011

Op 4 november strijken de Vlaams Belang Jongeren neer in hartje Gent voor de eerste Nacht van de Militant. Vanaf 19 uur ben je van harte welkom in de crypte van de Sint-Pietersabdij op het Sint-Pietersplein in Gent. De militanten zijn de absolute draagkracht van zowel VBJ, het Vlaams Belang als de hele Vlaamse Beweging. Het is dat wat we op 4 november in de verf willen zetten.

Vanaf 19 uur gaan de deuren open en ben je van harte welkom op een verenigingenmarkt met infostandjes van onder meer de NSV!, de Flandriens, Voorpost, het KVHV, Rechts Actueel, Radio Rapaille, VBJ, ‘t Pallieterke, enzovoort.

Het avondprogramma biedt interessante panelgesprekken over ‘Militantisme en Media’, ‘Militantisme en jongeren’ en ‘Militantisme actiegroepen’. Daarnaast nemen enkele militanten het tegen mekaar op voor een wedstrijdje met inzet en zijn er gratis vaten. Het slotwoord gebeurt door nationaal VBJ-voorzitter Barbara Pas.

De avond wordt door VBJ regio Gent/Eeklo om 18 uur ingezet met een kruisverhoor, waarbij niemand minder dan Filip Dewinter en Tanguy Veys al je kritische vragen zullen beantwoorden. Let wel: voor het kruisverhoor is inschrijven verplicht via gent@vbj.org! Tot 4 november!

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.