VOLG ONS OOK OP:

Kindermisbruik en linkse hypocrisie

Nieuws • 17 september 2010

In de Kamer van Volksvertegenwoordigers komt deze namiddag voor de eerste keer een afzonderlijke commissie samen die zich moet buigen over het kindermisbruik in de kerk. Kamerlid en Justitiespecialist Bert Schoofs, die in de commissie de kleuren van het Vlaams Belang verdedigt, zal er meer dan terecht op wijzen dat de commissie zich niet mag beperken tot de kerk en aandacht moet schenken aan ALLE slachtoffers van kindermisbruik.

En dan is er nog de boterdikke hypocrisie van de progressief-linksen, die deze dagen de kranten vullen met hun onbegrip en op de eerste rij willen staan om met een opgestoken vingertje verwijten uit te delen. Want waren het niet de perverte mei-68’ers, waaronder figuren als Europarlementariër Cohn-Bendit bijvoorbeeld (zie filmpje hier), die het destijds opnamen voor zij die zich schuldig maakten aan pedofiliepraktijken of kindermisbruik wilden goedpraten?

Laat het duidelijk zijn: VBJ pleit voor een zware bestraffing van daders die zich bezondigen aan kindermisbruik, en dat zowel binnen als buiten de kerk. De huidige verjaringstermijn van 10 jaar moet niet verlengd maar simpelweg worden geschrapt. Het slachtofferbeleid en de slachtofferbegeleiding daarentegen verdient meer dan alle aandacht. Te beginnen in de speciaal opgerichte commissie van deze namiddag…

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31