VOLG ONS OOK OP:

[IN DE MEDIA] Vlaams Belang Jeug maak nuus

Nieuws • 10 april 2012

De aanstelling van Tom Van Grieken als nieuwe voorzitter van de Vlaams Belang Jongeren bleef ook over de grenzen niet onopgemerkt: op de webstek van de Afrikaner Volksparty verscheen een uitgebreid interview met de nieuwe kopman van VBJ:

“Meneer van Grieken zal met uw komst de koers van de VBJ wezenlijk gaan verschillen met die onder mevrouw Pas”?
“Inhoudelijk gezien natuurlijk niet. Onze koers is al 25 jaar dezelfde en uitgesproken rechts, Vlaams & rebels. Het laatste jaar heb ik de eer en het genoegen gehad om deel uit te maken van haar dagelijks bestuur en ik kan u verzekeren dat het bewonderenswaardig is hoe ze haar werk als VBJ-voorzitter combineert met de voltijdse job van volksvertegenwoordiger en haar andere voltijdse job als een geweldige mama voor haar spruit Florine. Natuurlijk zal ik andere accenten leggen, maar die zullen meer betrekking hebben op de stijl of vorm”.

“We vernamen dat u niet meer zo zou focussen op de islamisering van Vlaanderen. Kunt u ons zeggen wat u dan wel beoogt?”
“Ik heb reeds enkele uren na m’n verkiezing als VBJ-voorzitter kennis kunnen maken met enkele (s)linkse journalisten.(n.s Mnr van Grieken bedoel met (s) linkse journaliste die politiek-korrekte joernaliste wat leuen skryf  in hulle koerante) Wat ik verklaarde aan de betreffende journalist, was dat islamisering niet het gehele probleem is. Islamisering is slechts een gevolg van massa-immigratie. Wanneer Congolezen rellen veroorzaken in de straten van onze hoofdstad, dan is dat ook een gevolg van die massa-immigratie. Ook tegen die vandalen moet keihard opgetreden worden. Het probleem is  ruimer dan enkel de islam. Al wil ik op geen enkele manier het grote gevaar dat de islam is minimaliseren”.

Het volledig interview lees je hier.

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.