VOLG ONS OOK OP:

[DAG 1] Zomeruniversiteit 2012

Nieuws • 24 juli 2012

De eerste dag is altijd een beetje stressen. Hebben we alles mee? Gaat iedereen op tijd zijn? Valt de groep mee? Maar alles verliep vlekkeloos toen we de bus naar Bretagne namen. Zelfs Rien en Robin waren op tijd. “Enkel het SMF deed beter”, grapte de buschauffeur.

Een busrit ’s nachts is altijd wat vermoeiender, maar al bij al heeft iedereen de nodige nachtrust gehad. Toen we om 8u00 aankwamen, vlogen we er al stevig in. Iedereen stelde zich voor, lichtte een Vlaams Belang-programmapunt toe en vulde een stevige politieke oriëntatietest in.

Ondertussen was de zon doorgebroken en schoot de temperatuur de hoogte in. Wie dacht dat Bretagne regen betekende was er aan voor de moeite. Vandaag lopen er al enkelen met rood gebrande gezichten rond.

Na een overheerlijk middagmaal stelde onze gastheren van Ti-Breizh zichzelf en het domein van meer dan 10 hectaren voor. Frédéric Erens sloot de laatste sessie af met nuttige tips voor spreken in het openbaar. ’s Avonds konden we nog genieten van enkele overheerlijke streekproducten.

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31