VOLG ONS OOK OP:

Alle macht aan de republiek

Nieuws • 06 september 2011

De overkoepelende organisatie Gilliamskring nodigt alle leden van VBJ uit op een stevige activiteit op vrijdag 9 september in Ekeren. Een op-en-top republikeinse meeting om op symbolische wijze het Belgische staatsbestel mee omver te werpen. “Voor jong en oud, Vlaams militant met veertig jaar ervaring of ontvoogde Vlaming sinds pas enkele jaren: op 9 september is er te Ekeren voor elk wat wils. En vergeet het niet: samen staan we sterk!”, aldus de organisatoren.

In zaal ‘De Geesten’ wordt een volwaardige avondmaaltijd in buffetvorm voorzien (inbegrepen in de inkomprijs van 5 Euro) en is er een luisteroptreden van folkgroep Boreas. Naast Mia De Schamphelaere (CD&V) voert ook Gerolf Annemans kort maar krachtig het hoge woord.

Vanaf 19 uur wordt aangetreden voor een optocht aan het beeldje van ‘den bierpruver’ op de hoek van het Geestenspoor en de Driehoekstraat. Nadien gaat in stoet met leeuwenvlaggen en alles-erop-en-eraan richting ‘De Geesten’. Maar natuurlijk is iedereen ook welkom vanaf 19u30 in ‘De Geesten’ zelf.

Alles vind je nog eens gebald samengevat op pamflet in bijlage. Alle VBJ’ers welkom!

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31