VOLG ONS OOK OP:

Stem jong, Vlaams en rebels!

Persberichten • 10 juni 2010

Op 13 juni zullen ook heel wat jongeren hun stem uitbrengen. Jongeren zijn van nature rebels en kritisch. Dat is een gezonde houding die zuurstof geeft aan de democratie, en die broodnodig is in een vastgeroest land als Belgi├ź. Het Vlaams Belang is even rebels van geest en laat zich niet intimideren door de banbliksems van diegenen die al jaren verantwoordelijk zijn voor het wanbeleid en de verknechting van Vlaanderen. Niet verwonderlijk dus dat het Vlaams Belang zoveel jongeren aanspreekt.

Het Vlaams Belang maakt volwaardig plaats voor de jeugd met een groot aantal jongeren op de lijsten. Ook in uw kieskring kan je kiezen voor een ploeg dynamische jongeren. Vele jonge kiezers kregen de voorbije week een jongerenfolder met de talrijke VBJ-kandidaten in de bus. De grote respons daarop toont nog maar eens aan dat jongeren weldegelijk geïnteresseerd zijn in politiek: via de jongerenfolders werden reeds honderden VBJ-info-pakketten aangevraagd en verstuurd!

Het Vlaams Belang is jong en dynamisch. Betrouwbaar en rechtlijnig. Vrij en vrank. Wij zeggen wat jij niet altijd luidop mag zeggen. Laat je niet monddood maken. Kies Vlaams Belang op 13 juni!

Slide background

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Winteracademie Brugge

    februari 23 @ 19:00 - februari 25 @ 15:00
  2. VBJ op de Ronde van Vlaanderen

    april 1 @ 11:00 - 17:00
  3. Airsoft teambuilding @ Fort Knox (Lier)

    april 28 @ 13:00 - 17:30