VOLG ONS OOK OP:

Radicaal, maar niet marginaal.

In de media, Nieuws • 29 januari 2014

voorzitter-lang

In  de marge van de voorstelling van onze verkiezingscampagne “Uw stok achter de deur” verscheen vandaag een bescheiden interview met onze nationale jongerenvoorzitter in De Standaard. We willen u deze dan ook niet weerhouden.

DS: Jongerenvoorzitter Tom Van Grieken behoort tot de zogenaamde V-generatie, de juniors van Vlaams Belang die bij de volgende verkiezingen een strijdplaats krijgen. Een nieuw begin, een nieuw geluid?
Van Grieken: ‘Toch niet wat de inhoud betreft. Ik sta volledig achter de standpunten van de partij. Misschien dat ik wel minder provocerend uit de hoek kom. Maar salonfähig worden? Nooit’,
Je als Vlaams Belanger outen, hoe hard speelt dat nog als taboe?
‘De partij kampt nog steeds met een imagoprobleem. Toen ik het mijn vriendenkring vertelde, leken velen verbaasd. Ik had toch geen kale kop en droeg toch geen combats? Ik hoop dat de nieuwe gezichten verkozen raken en vijf jaar de tijd krijgen om naam te maken. Of die verjonging gaat lukken? Verandering van spijs doet eten.
Kiezen voor Vlaams Belang is kiezen voor een loopbaan in de oppositie. Weinig boeiend niet?
‘Wie aan politiek doet uit carrièreplanning, blijft beter weg. Ik ga voor de zuiverheid van mijn principes, zonder in te binden, zoals de N-VA momenteel doet. Vlaams Belang aast niet op een deel van de taart, maar wil een totaal nieuw recept. En dat maakt ons misschien radicaal, maar zeker niet marginaal.’

Bron: De Standaard, 29 januari 2014

Slide background

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Winteracademie Brugge

    februari 23 @ 19:00 - februari 25 @ 15:00
  2. VBJ op de Ronde van Vlaanderen

    april 1 @ 11:00 - 17:00
  3. Airsoft teambuilding @ Fort Knox (Lier)

    april 28 @ 13:00 - 17:30