VOLG ONS OOK OP:

Jongeren laten zich niet vangen

Nieuws • 26 december 2011

Vroeg u zich af waar ik was op het jongerenvoorzittersdebat op het VRT-programma de 7de Dag onlangs? Vroeg u zich af waar ik was toen de jongerenvoorzitters in een weekend-editie van De Tijd elk hun mening mochten geven over het nieuwe regeerakkoord? Ik kan u geruststellen dat ik geen enkele uitnodiging heb afgeslagen of geweigerd. Er is geen uitnodiging geweest.

De media brengen het Vlaams Belang immers enkel aan bod als het onze volkspartij kan schaden of als het nieuwsmatig echt niet anders kan. Ook de met belastinggeld gesubsidieerde staatszender past de mediaboycot volgzaam toe. Het geld van de Vlaams Belang kiezer wordt aanvaard, maar zijn stem wordt doodgezwegen en geminacht. Maar wees gerust, wij laten het hier niet bij. Met gerechtelijke procedures en andere acties zullen ze ondervinden dat we dit niet zomaar laat gebeuren.

Hoe men ons ook in de media zwartmaakt of doodzwijgt, de kiezer, ook de jonge kiezer is slimmer dan dat. Dat is in het verleden ook al gebleken. De media zijn ons immers nooit welgezind geweest.

De Vlaamse jeugd mag dan al voortdurend geconfronteerd worden met linkse prietpraat, ze staan ook in de realiteit. Terwijl ze via radio, tv en krant vernemen welke verrijking de multicultuur ons brengt, ondervinden ze dagdagelijks de echte gevolgen. Op hun speelpleintje, op tram en bus, in de fuifzaal, op school,… worden ze geconfronteerd met drugs, afpersing en geweld.

Jongeren zijn van nature radicaal en kritisch. De Vlaamse jongeren willen een radicaal alternatief en zijn helemaal niet ongevoelig voor de thema’s waar onze partij rechtlijnig en consequent voor strijdt. En dat stemt mij hoopvol.  Het Vlaams Belang is het enige alternatief dat de Vlaamse jeugd een houvast biedt, een visie op de toekomst.  VBJ ziet die toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet.

Barbara Pas
Voorzitter VBJ

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

Er zijn momenteel geen toekomstige events.