VOLG ONS OOK OP:

Een strijdbaar VBJ op de traditionele nieuwjaarsreceptie

Nieuws • 04 februari 2015

Met meer dan 100 leden hieven de Vlaams Belang Jongeren in feestzaal Bas-île te Antwerpen het glas op een strijdbaar 2015. Naar goede gewoonte werden de aanwezigen getrakteerd op heel wat lekkers: champagne, gerstenat en diverse hapjes. Voor de zoetekauwen waren er zelfs heuse cupcakes met VBJ-logo voorzien. Daarnaast was er ook een gin-bar waar de Vlaams Belang Jongeren diverse exclusieve gins konden proeven.

Pro Europa, tegen de EU!

VBJ-bestuurslid Chloë Deschutter wees er in haar inleidende toespraak op dat de overwinning van het linkse Syriza in Griekenland een belangrijk signaal naar de EU toe is. Het is nu meer dan duidelijk dat het einde de euroconstructie waarbij de noordelijke landen opdraaien voor de zuidelijke schulden nabij is. Chloë gaf nadien het woord aan waarnemend voorzitter Reccino Van Lommel.

Gedaan met betalen!

Reccino hekelde in zijn toespraak op het ultraliberaal en asociaal beleid van de regering. “Dat deze nieuwe regering een ultraliberaal en asociaal beleid voert, is duidelijk. De hardwerkende middenklasse zal het gelag betalen, terwijl sociale misbruiken ongestraft blijven doorgaan.”
Hij wees ook op de hoge belastingdruk in ons land en hekelde het feit dat de N-VA en haar coalitiepartijen nog steeds binnen een Belgisch kader redeneren. Ook blikte hij vooruit op een strijdbaar 2015, waarin VBJ een constructieve en actieve rol zal spelen in de voorbereidingen van het herbronningscongres. Bovendien zal sterk ingezet worden op politieke vorming van onze jonge kaders.

U kan alle foto’s van de nieuwjaarsreceptie bekijken via deze link.

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

  1. Met VBJ naar European Youth Event

    mei 29 - mei 31